Verkoop met restschuld.nl

  Alle kwijtscheldingszaken geslaagd.

Hoe werkt het ?


 We voeren eerst een vrijblijvende telefonische inventarisatie uit.


Daarbij bepalen we of u in principe in aanmerking komt voor kwijtschelding van de restschuld bij verkoop.


Als dat het geval is plannen we een vrijblijvende afspraak bij u thuis of op ons kantoor om onze aanpak gedetailleerd door te spreken en dan  tevens op onze laptop een toetsberekening uit te voeren, zodat we direct weten of we kwijtschelding mogen verwachten.


Vervolgens zullen wij met uw hypotheekhoudende bank contact opnemen om de voorgenomen verkoop met verwachte restschuld aan te melden, waarbij we de bank verzoeken schriftelijk toestemming voor de verkoop te verlenen.


De bank zal dan aan de hand van uw financiële omstandigheden zelf ook een toetsberekening uitvoeren en meestal conform onze inventarisatie en berekening bevestigen dat de woning kan worden verkocht.


De woning wordt dan te koop aangeboden en bij het daadwerkelijk sluiten van een koopovereenkomst verzoeken wij de bank de woning te laten taxeren, opdat de bank kan beoordelen of de koopsom marktconform is.


Na accoord van de bank voor de overeengekomen koopsom wordt de koopovereenkomst aan de notaris overgedragen waarna de eigendomsoverdracht binnen één of enkele maanden kan plaatsvinden.


Wij werken door geheel Nederland.


Bekijk hier onze resultaten.


Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan.