top of page

Ervaringen van klanten

Grevenbicht

Geachte Hans,

Hierbij de reactie.

1,5 jaar hadden we het huis te koop staan en door omstandigheden konden we NHG inschakelen, 3 verschillende makelaars gehad maar geen enkele wist er meer vanaf. We kregen een tip om eens contact op te nemen met jullie en dat hadden we ook meteen gedaan. We wonen zelf in limburg en moesten 1 malig naar Den haag dus waren wel een beetje sceptisch hoe dat dan allemaal ging verlopen. We kregen alles op kantoor netjes uitgelegd wat de bedoeling was en vanaf dat moment werd ook alles goed via telefoon of mail geregeld we hebben alleen zelf de bezichtigingen moeten doen en uiteindelijk papieren moeten opsturen om alles geregeld te krijgen. Door jullie was ons huis vrij snel verkocht en alles zo via NHG geregeld. Het was een prettige samenwerking en erg tevreden hoe alles is verlopen.

Ik wil u en uw team ontzettend bedanken voor alles en zou u me nog even kunnen laten weten of de mail is aangekomen.

Met vriendelijke groet,

Miranda

Waspik

Geachte heer Vergeer,

Inmiddels deze brief ook via de post ontvangen.

Ik ben ontzettend blij en opgelucht dat er is een enorme last van mijn schouders.

Hartelijk dank voor uw inzet en dat het huis snel verkocht is.

Met vriendelijke groet,

Bart

Franeker

Beste Hans,

hoewel we bij Florius, hypercasso (de notaris etc) netjes ons nieuwe adres hebben doorgegeven; heeft NHG bijgaande donderdag jl naar een oud emailadres gestuurd... vandaar dat die wat verlaat doorgestuurd wordt... sorry was niet de bedoeling...

Inhoudelijk wordt die er gelukkig niet minder leuk op: we zijn er erg blij mee!! We hebben hem meteen op meerdere harde schijven gesaved :) en bij deze sturen we hem door aan jullie.

We nemen aan dat dit de finale brief is, waarop we in afwachting waren?

Hoewel we ook graag nog persoonlijk langskomen op jullie kantoor in Den Haag, bij deze alvast nogmaals heel erg bedankt voor alle adviezen/ondersteuning (in breedste zin des woords!).

Vooropgesteld: we hebben al die tijd (toch alweer een kleine 2 jaar) alle vertrouwen gehad in u/jullie kantoor! Deze positieve uitslag (van de zaak) is dan ook zeker volledig op jullie conto! Maar naast jouw expertise heeft ook je aandacht en inlevingsvermogen ons tijdens de hele procedure (als mens) heel erg geholpen! Want deze voor ons volstrekt onbekende procedure in combinatie met allerlei wezenlijke zaken die bij ons ook de nodige stress aanboorden (wennen aan een nieuwe baan, de definitieve oversteek naar het midden van het land en onze (nog onvervulde) kinderwens) maakt het al met al een pittige periode...

Des te fijner voelt het dat deze nu voorbij is en wel op voor ons gunstige wijze! Maar daarnaast ook zijn wij blij dat wijzelf (en onze relatie) er goed doorgekomen zijn/is! Zowel op zakelijk als menselijk vlak hebben we veel aan je gehad. Want 'de zaak positief beslechten' is een ding; de mensen eromheen op de juiste toon adviseren en aandacht geven (zodat ze er niet als een wrak uitkomen), dat is een tweede en dat heb je bij ons heel goed gedaan, Hans! Heel erg bedankt!!!

We horen graag van je en komen binnenkort graag nog even binnenlopen met een bloemetje en persoonlijke handdruk, groeten Jan Pieter

Leeuwarden

Hallo hans

Wat goed nieuws dat de restschuld is kwijtgescholden door de NHG.

Ik wil je graag bedanken voor de fijne samenwerking. Ik heb in goed vertrouwen dit proces kunnen los laten. Bedankt hier voor!

Deze bovenstaande tekst mag op de site geplaatst worden.

Nogmaals Bedankt voor al je tijd en werk betreft de kwijtschelding!

Groet Sonja

Tilburg

Via internet terecht gekomen bij “verkoop met restschuld”. In augustus 2016 in eerste bezoek bij Hans problematiek verteld.

Al tijdens dat eerste gesprek ontstond het vertrouwen in een goede afloop. De verkoop van de woning was een moeilijke situatie.

Uiteindelijk heeft het geresulteerd in de verkoop en kwijtschelding van de restschuld door NHG.

De communicatie was tijdens het hele proces open en eerlijk.

Bedankt voor alle goede adviezen en begeleiding.

Eindhoven

Hoi Hans,

Mijn excuses, door alle blijdschap van de brief ben ik helemaal vergeten om jou/jullie te antwoorden!

Allereerst ontzettend bedankt voor jullie bijdrage! Ik geloof dat ik nog steeds niet goed besef hoeveel geluk ik heb gehad! Echt toppie!

Hierbij mijn referentie:

Ik had me goed verdiept in de regels van NHG maar alle kenners die ik sprak, vertelden mij dat voor kwijtschelding van de restschuld in aanmerking komen, bijna onmogelijk is! Niets bleek minder waar, tot ik vrijblijvend belde naar Hooglanden Makelaars. Deskundig met verstand van zaken, zakelijk en to the point en duidelijk in wat je kunt verwachten hebben ze mij begeleid in dit gehele proces, met kwijtschelding tot resultaat. Top, ik kan niets anders zeggen!

Nogmaals dank voor jou en je team!

Met vriendelijke groet,

Patricia

Amersfoort

Beste Hans,

Sneller als verwacht. Zie de goedkeuring van NHG voor de kwijtschelding in de bijlage.

Betekend dit afronding en dus feest?

Groeten,

Faisel.

Woerden

Hoi Hans,

Zo blij en opgelucht zijn wij dat we zonder restschuld verder kunnen bouwen aan een toekomst.

Het zal nog wel een tijdje duren voordat alles weer op de rit is maar mede dankzij jouw inzet en expertise kunnen we nu weer vooruit kijken.

Nogmaals hartstikke bedankt voor je hulp.

Groetjes van ons.

Dordrecht

Beste Hans,

Uitzichtloze situatie. Door mijn vriendin attent gemaakt op het bestaan van www.verkoopmetrestschuld.nl. Afspraak gemaakt, mijn verhaal gedaan. En gerust gesteld door Hans, die nodige expertise heeft in deze moeilijke situaties.

Een hele geruststelling moet ik zeggen, maar in mijn situatie was het wel een kwestie van een lange adem. Ik ben het team dan ook heel dankbaar voor hun inzet, vooral voor de schitterende presentatie van mijn appartement op internet, wat dan ook resulteerde in de nodige bezichtigingen. Daarnaast het geduld met uiteindelijk als resultaat de bevrijdende brief van NHG. Yesss. Ik ben zo opgelucht. Hierbij spreek ik nogmaals mijn dank uit.

Met vriendelijke groet,

Marcel

Oss

Beste Hans,

In de bijlage de brief die ik van NHG heb ontvangen m.b.t. de kwijtschelding.

Ik geloof dat je deze nog wilde controleren?

Ik ga er alvast van uit dat deze volledig is en ben echt ontzettend blij dat het is gelukt en ik wil je hiervoor hartelijk danken. Zonder jou was het toch een stuk moeilijker geweest om dit eindresultaat te behalen.

Mede dankzij jouw inzet ga ik weer een goede toekomst tegemoet.

Dus nogmaals heel erg bedankt!

Groetjes, Sanne

Apeldoorn

Goedemorgen Hans,

Bij deze de brief die wij hebben ontvangen.

Ik wil nogmaals zeggen hoe ongelofelijk blij ik ben met jullie hulp!! BEDANKT

Mvg

Eewa

Lelystad

Beste Hans,

Bedankt voor jullie hulp. Het is fijn om hulp te krijgen bij een moeilijke kwestie terwijl je zelf al in een moeilijke periode zit.

Zonder jullie hulp was het niet gelukt om de NHG voor elkaar te krijgen en had ik nu met een grote restschuld gezeten.

Bedankt!

Jeroen

's-Gravenzande

Beste Hans,

Hierbij de brief die ik ontving van de NHG.

Bedankt voor de goede service en wij zijn heel erg blij met het uiteindelijke resultaat.

Groeten Frans en Natascha

Rotterdam

Hans,

in de bijlage voor jou een nieuwe trofee voor je Hall of Fame....de kwijtscheldingsbrief van WEW.

Ik wil je hartelijk danken voor de goede en geduldige begeleiding in deze zaak en voor het succesvol afsluiten daarvan. Graag ook mijn dank voortzeggen naar de rest van jouw team.

Voor mij staat iig vast dat zodra ik wederom een woning ga kopen ik jou zal benaderen om het aankoopproces te begeleiden.

Ontzettend bedankt!

grs Ruud

Arnhem

Beste Hans,

Hier de reactie.

Door de enorme ervaring, snelle correspondentie en daadkrachtige optreden van jullie hebben ze ervoor gezorgd dat deze kwijtschelding met succes is afgerond.

Absolute aanrader voor NHG verkopen.

Met vriendelijke groet,

Ronald

Emmen

Dag Hans, hieronder mijn ( anonieme) feedback, veel succes met jouw bedrijf, dat je nog velen mag helpen in de NHG kwesties

Groeten

Petra

Feedback:

Vanaf het 1e telefoontje tot de ontvangt van de brief voor kwijtschelding, ben ik professioneel begeleid.

De communicatie tussen Hans en mij was altijd vlot en helder.

Wanneer er iets was, werd er direct contact opgenomen met mij en ook waren jullie altijd heel erg goed bereikbaar

voor mijn vragen tijdens de procedure.

De expertise van Hans is zeer goed te noemen, binnen 6 maanden was alles geregeld.

Ik ben erg tevreden geweest over dit makelaars kantoor en zou ze zeker aanbevelen naar anderen toe.

Culemborg

Beste Hans,

Deze mail had ik nog openstaan, mijn excuus.

Bij deze zou ik jullie nog hartelijk willen danken, ook namens Sandra. We zijn erg blij met het resultaat.

Eerlijk gezegd was het in het begin spannend om zomaar opdracht te geven voor verkoop met een grote restschuld, zonder enige harde garanties op kwijtschelding. Jullie hadden een sterke overtuiging in een goede afloop door jullie inhoudelijke kennis omtrent de gehele NHG procedure. We hebben jullie het vertrouwen gegeven en dit hebben jullie zeker waargemaakt.

Nogmaals dank!

Groeten,

Leon & Sandra

Arnhem

Hoi Hans, Peter en de andere personen van de crew, ik vindt het fantastisch wat jullie voor mij hebben gedaan, alles verliep snel en efficient, de lijnen waren kort en vond met name de persoonlijke betrokkenheid erg positief. Ik wil dan ook jou Hans maar ook iedereen van jullie kantoor bedanken die bij de succesvolle verkoop van mijn huis betrokken zijn geweest. Wanneer ik iemand tegen kom die in dezelfde situatie zit als ik zat, zal ik jullie warm aan bevelen bij diegene, nou een mooie prent bijgestuurd die jullie wat mij betreft ook nog op jullie reactiesite mogen plaatsen. gr. Lex

Kerkrade

Op de eerste plaats ben ik zeer blij met het behaalde eindresultaat! De NHG heeft de gehele restschuld (bijna €60.000) kwijtgescholden, dat alleen via jullie bemiddeling en hulp is gelukt.

Bedankt!

Na eerst een telefonisch gesprek te hebben gehad met het bedrijf ’ verkoop met restschuld’, is er direct een persoonlijk gesprek ingepland. Het eerste gesprek was erg prettig, helder en zeer duidelijk wat ik kon verwachten van verkoop via het NHG-traject en de bijbehorende kosten. Er was een goede open sfeer en er was direct een vertrouwd gevoel. Mijn contactpersoon nam ruim de tijd om de gehele zaak en al het meegenomen papierwerk door te nemen. Mijn contactpersoon is het gehele traject (ruim 6 maanden) zowel telefonisch als per mail altijd zeer goed bereikbaar geweest. Daarnaast is dit bedrijf zeer op de hoogte van allerlei zaken omtrent het NHG-verhaal. Dit bedrijf is met recht echt ter zake kundig te noemen. Kenmerkend van mijn contactpersoon is dat deze “straight to the point” is, professioneel handelt, mij voortdurend op de hoogte heeft gehouden en altijd afspraken is nagekomen. In lastige perioden was mijn contactpersoon vol begrip en kwam altijd met een goed advies of raad en nam mij al het werk uit handen.

Samengevat: een zeer kundig, professioneel, eerlijk en initiatief nemend bedrijf. Een absolute aanrader bij NHG-zaken.

Den Haag

Goeiemorgen Hans en Peter,

Zoals jij zelf in de mail naar ons aangeeft is het hele proces rond verkoop van ons huis aan de XXXX 182 voor ons succesvol en met kwijtschelding van de restschuld afgerond.

Mede door jullie vakkundige hulp en adviezen is de verkoop in de huidige markt binnen een redelijke termijn afgerond.

Jullie hebben ons hierin steeds prima op de hoogte gehouden op de stappen die jullie hebben ondernomen en ook steeds de juiste gereedschappen aangereikt zoals open dagen , posters , videopresentatie. Ook hebben jullie ons gesteund in het vertrouwen houden in een goede afloop.

Jolanda en ik zijn jullie daarvoor heel veel dank verschuldigd.

Waar we kunnen zullen we jullie makelaarskantoor aanprijzen.

Ik wens jullie nog veel succes in toekomst en dat jullie nog maar veel meer succesverhalen mogen meemaken.

zeer hartelijke warme en vriendelijke groeten en nogmaals grote dank voor de zeer prettige samenwerking

Jolanda en Michel

Amsterdam

Dank jullie wel voor al jullie hulp. Ik ben heel blij dat het allemaal zo snel is gegaan.

Naast dat jullie altijd en open en aardig te werk zijn gegaan hebben jullie mij goed en vakkundig geholpen. Altijd bereikbaar voor vragen en deze werden altijd snel beantwoord. Jullie hebben voor goede en nette afhandeling gezorgd waardoor ik nu verder kan zonder zorgen. Ook als er iets was van jullie kant was hoorde ik dat gelijk. Mocht ik in de toekomst een makelaar nodig hebben bent u de eerste waar ik aan denk. Ik zou uw bedrijf graag aanraden bij mensen die in soort zelfde situatie terecht zijn gekomen. 

Harderwijk

Mannen super bedankt voor jullie inzet.

Ben echt heel heel blij dat ik jullie gevonden had op het internet.

Waar mijn tussenpersoon er 7a8 maanden overdeed en eigenlijk nog niets mee was opgeschoten.

Hadden jullie binnen vier weken alles al rond en stond het huis te koop.

En binnen drie maanden was mijn huis verkocht.

Communicatie was top, als ik een vraag had via de mail of telefoon kreeg ik vrijwel direct antwoord op mijn vragen.

Dat liet bij mijn tussenpersoon wel eens wat te wensen over.

Gespecialiseerd op het gebied van de nhg ( waar ik aanspraak op maakte) en daarin hebben jullie alles ook top geregeld en hoefde er zelfs niks voor te doen behalve de gewenste stukken te leveren.

Kortom vol lof over jullie en nogmaals harstikke bedankt.

Ik en mijn exvrouw kunnen verder met ons leven.

Ik wens jullie een gouden toekomst en een hoop nieuwe klanten die geholpen kunnen worden.

Met vriendelijke groet een uiterst tevreden man!!

bottom of page